2009. gada 4. septembris

Vērtējiet Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas funkcijas

Funkciju vērtēšana ir noslēgusies. Paldies par dalību! Tuvākajās dienās publicēsim rezultātus!

Vērtējiet Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas un tās iestāžu 43 funkcijas


18 comments:

Anonīms teica...

Funkcijas jau sarakstītas vajadzīgas, tikai 15 gadu laikā neesmu redzējusi, ka no tās plānošanas būtu kāds reāls labums...

reģions teica...

Vai tad plānošanas reģioni ir RAPLM struktūrvienības? Kāpēc tad plānošanas reģionu funkcijas tiek liktas pie ministrijas funkcijām?
Bardaks. Vai tiešām strukturēta un sakārtota reģionu attīstība šai valstij nav vajadzīga? Ja tiks ļauts izveidot stiprus reģionus, tad šādai ministrjai vairs nebūtu ko darīt.

Anonīms teica...

Strukturētu un sakārtotu reģionu attīstību nevar panākt ministrijā veidojot daudzas grūti atšķiramas struktūrvienības, kas plāno, uzrauga, koordinē, ievieš un vēlreiz pārrauga visādas (īsa, vidēja un ilga termiņa) politikas virzienā no augšas uz leju, tad atpakaļ no apakšas uz augšu un tad vēl horizontāli.
Piekrītu, ka jāveido (jāļauj veidot) stiprus reģionus - ar vērā ņemamām budžetu iespējām, ekonomisko varu.
Ministrijai un tās padotības iestādēm ir jākoncentrē resursi, lai nodrošinātu labu analīzi par notiekošo un izstrādātu atbilstošu politiku. Manuprāt, šajos "dižķibeles" laikos lielākā kļūda, ko var pieļaut ir - līdzekļu taupīšanas nolūkā valstī sagraut analītisko kapacitāti. Tas, protams, valdībai ļautu vieglāk un nemanāmāk pieņemt kārtējos absurdos lēmumus, bet Latvijas iedzīvotāji tomēr nav muļķi. Vienīgā problēma - lai tauta to pateiktu ir jāgaida līdz nākošajām vēlēšanām.

abt teica...

Tieši tā mani draugi!

interneta pieslēgums teica...

#4 Kas ?

Pr teica...

laikam jau ..

iso burner teica...

Hello friends,this is a nice site)

free movie download teica...

Funkcijas jau sarakstītas vajadzīgas, tikai 15 gadu laikā neesmu redzējusi, ka no tās plānošanas būtu kāds reāls labums

funny wallpapers teica...

laikam jau .

monster truck games teica...

Veikt sniegto pakalpojumu monitoringu (apmeklētāju skaita, mājās lapas profila un sniegto pakalpojumu analīze, informatīvo semināru vērtējums). FUNKCIJAS KLIENTI: pašvaldības, uzņēmēji, NVO, iedzīvotāji. Ieguvumi:- Pakalpojumu saņēmēji ir informēti par pieejamajiem valsts un ārvalsts finanšu līdzekļiem;- Koordinēta informācijas pieejamība par pieejamiem finanšu līdzekļiem. FUNKCIJAS RISKI: Nevienlīdzīgs informatīvais atbalsts visiem minētajiem pakalpojumu ņēmējiem par valsts un ārvalstu finanšu līdzekļiem un to piesaistes iespējām

Facebook teica...

Manuprāt, šajos "dižķibeles" laikos lielākā kļūda, ko var pieļaut ir - līdzekļu taupīšanas nolūkā valstī sagraut analītisko kapacitāti. Tas, protams, valdībai ļautu vieglāk un nemanāmāk pieņemt kārtējos absurdos lēmumus, bet Latvijas iedzīvotāji tomēr nav muļķi. Vienīgā problēma - lai tauta to pateiktu ir jāgaida līdz nākošajām vēlēšanām.

centos 5.5 iscsi target teica...

Tieši tā mani draugi!

high availability solutions teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus, contactez-moi par mail, et je vous mettrai en contact.

storage area networks teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus

networked attached storage teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus, contactez-moi par mail, et je vous mettrai en contact.

free antivirus download teica...

Your article is extremely impressive.

youtube downloader teica...

Tāpat tiks sniegta informācija par vienotu valsts un pašvaldību

frostwire teica...

Finanšu ministrija ir aicinājusi