2009. gada 4. septembris

Vērtējiet Ārlietu ministrijas funkcijas!

Funkciju vērtēšana ir noslēgusies. Paldies par dalību! Tuvākajās dienās publicēsim rezultātus!

Vērtējiet Ārlietu ministrijas 12 funkcijas




7 komentāri:

Anonīms teica...

Ēku nomas izdalīšana, kā atsevišķa funkcija tikai parāda ierēdņu domāšanas stilu!!!
Ko valstij dod funkcija - ēku nomāšana ???
Protams, ka tā ir vajadzīga ĀM darbībai, bet tā nav atsevišķa funkcija - tās izmaksas ir attiecināmas uz pārējām funkcijām.

Kopumā - protams, ka konsulārais dienests ir nepieciešams un ārvalstu vizītes augtsākajām amatpersonām ir nepieciešamas - bet krīzes periodā būtu jāsamazina lidošana uz tālām zemēm, dalība dažādās konferencēs.
Un vēl viena doma - dalības maksa starptautiskās organizācijās ... Daudzas bagātās valstis mēdz kavēt maksājumus starptautiskajās organizācijās - arī Latvija varētu samaksāt ar nelielu aizkavēšanos gadījumos, kamēr tas nedraud ar soda sankcijām. (būtu neliels ietaupījums uz aizņēmuma procentiem)

Anonīms teica...

Mani pārsteidza nodarbināto skaits - 38, 260 u.tml.?!Un priekš kam tās iemaksas starptautiskajās organizācijās? Iespaids tāds - visur tikai izrādīties pēc iespējas šikāk! To nabaga noplukušo tautu jau neviens nerāda.

Anonīms teica...

Ja man buutu teikshana, es visus to aarlietu ministrijas kretiinus pie velna aiztriektu. Vinju taapat neko nedara un runaaju no savas pieredzes. Kad es Lielbritaanijaa, Latvijas veestnieciibaa Londonaa, veeleejos uzzinaat man svariigu informaaciju, veestnieciibaa seedoshie liekeezji pateica, ka vinji neko paliidzeet nevarot, lai intereseejoties citur. Savukaart manam darba koleegjim no Polijas, kad vinjs intereseejaas par to pashu jautaajumu, veestnieks pats personiigi piezvaniija un izskaidroja vinju intereseejosho jautaajumu. Taads iespaids, ka muusu aarlietu liekeezji uz aarzemeem dodas maiziites eest un shamapanieti dzert - nekaadu praktisku vai informatiivu paliidziibu no vinjiem veel nesmu sanjeemis!

interneta pieslēgums teica...

Mani principā apmierina !

Antons teica...

Tā ir .. Krīzes periodā būtu jāsamazina lidošana uz tālākām zemēm, dalība dažādās konferencēs utml...

Ikrs teica...

Jauki ..

Picktorrent teica...

Tas ir tiešām vērtīgs informācijas avots. Es izlasīju par šo funkciju daudzas reizes, bet jūsu raksts, kas man redzēt visu skaidri pirmo reizi. Es ceru, ka daudzi cilvēki uzskatīs to par lietderīgu, piemēram, es atradu.