2009. gada 22. oktobris

Notiks kārtējā Reformu vadības grupas sēde

Cetrutdien, 22.oktobrī, notiks kārtējā Reformu vadības grupas sēde.

Sēdē Ekonomikas ministrijas un Finanšu ministrijas pārstāvji iepazīstinās ar tādiem jautājumiem kā iekšzemes kopprodukta prognoze un tās pamatojums, veicamie pasākumi nodokļu politikas pārskatīšanai ekonomikas stimulēšanai no 2010.gada 1.janvāra un 2010.gada konsolidētajā kopbudžetā paredzētās fiskālās konsolidācijas pasākumu pamatojums un ietekmes izvērtējums. Valsts kancelejas pārstāvji kopā ar Finanšu ministriju sniegs informāciju par plānotām strukturālajām reformām 2010.gada valsts budžeta ietvaros (turpmākām valsts pārvaldes funkcijām – funkciju saglabāšanu, likvidēšanu, samazināšanu, deleģēšanu vai ārpakalpojumiem). Tāpat tiks sniegta informācija par vienotu valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības sistēmu.

Sēde notiks Ministru kabineta ēkā, Ministru prezidentu zālē, pulksten 17.00.

12 comments:

online movies teica...

Valsts kancelejas pārstāvji kopā ar Finanšu ministriju sniegs informāciju par plānotām strukturālajām reformām 2010.gada valsts budžeta ietvaros (turpmākām valsts pārvaldes funkcijām – funkciju saglabāšanu, likvidēšanu, samazināšanu, deleģēšanu vai ārpakalpojumiem). Tāpat tiks sniegta informācija par vienotu valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības sistēmu.

zombie games teica...

Tāpat tiks sniegta informācija par vienotu valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības sistēmu

car wallpapers teica...

Sēdē Ekonomikas ministrijas un Finanšu ministrijas pārstāvji iepazīstinās ar tādiem jautājumiem kā iekšzemes kopprodukta prognoze un tās pamatojums, veicamie pasākumi nodokļu politikas pārskatīšanai ekonomikas stimulēšanai no 2010.gada 1.janvāra un 2010

Facebook teica...

Tāpat tiks sniegta informācija par vienotu valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības sistēmu.

windows iscsi initiator download teica...

Latvijā ir tieši tādas pašas kā Luksemburgā, Francijā un Vācijā, un šīs funkcijas ir jāpilda un likumi ir jāraksta. Tādēļ ir nekorekti proporcionāli pielīdzināt Latvijas un jebkuras citas mazas valsts pārvaldes izmaksas ar lielu valstu pārvaldēm.

high availability solutions teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus, contactez-moi par mail, et je vous mettrai en contact.

storage area networks teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus

networked attached storage teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus, contactez-moi par mail, et je vous mettrai en contact.

antivirus free download teica...

Your article is extremely impressive.

youtube downloader teica...

Tāpat tiks sniegta informācija par vienotu valsts un pašvaldību

frostwire teica...

Finanšu ministrija ir aicinājusi

Linc teica...

Tev viss kārtībā ?