2009. gada 4. septembris

Vērtējiet Veselības ministrijas funkcijas

Funkciju vērtēšana ir noslēgusies. Paldies par dalību! Tuvākajās dienās publicēsim rezultātus!

Veselības ministrijas un tās iestāžu 110 funkcijas.




36 komentāri:

Anonīms teica...

613., 614., 615. punkti stipri parklajas un kopa nodarbinati 43 cilveki. Kapec tik daudz?

619.punkta par ERAF apguvi jamaksa 4049277lati. PAR APGUVI? VAI TIESHAM? un 620 un 621.punkta vel par istenoshanu 10605807Ls un atmaksu 4281652. Skan loti nelogiski.

Tas pats par 624., 625.punktu un ESF

Tuberkulozes un plausu slimibu agenturaa uz 1160 slimniekiem tiesam nepieciesami 855 darbinieki?

Anonīms teica...

Šis ir pilnīgi nesaprotams funkciju sadalījums.
Līdz šim es kautkā biju iedomājies, ka ārstēšanai ir kautkāds sakars ar veselības ministriju - izrādās, ka nē - funkciju sarakstā tādu lietu nevar atrast. (nu droši vien kādas iestādes apakšfunkciju aprakstā kautkādus līdzekļu pārvirzīšanas var atrast, bet tai tomēr būtu jābūt pamatfunkcijai)

Kas ir saīsināms - valstij nebūtu tik daudz jānodarbojas ar kontroli, sertificēšanu un sarakstu sastādīšanu, bet gan jānosaka standarti. Pašu sertifikāciju un kontroli mierīgi varētu veikt privātas iestādes atbilstoši standartam. Valstij arī nav pašai jānodarbojas ar veselīga dzīvesveida popularizēšanu - tam nav vajadzīgas atsevišķas valsts struktūras - tādas lietas var veikt NVO daļēji saņemot finansējumu no valsts.

Mazliet no citas tēmas - ir saprotams, ka stacionāru ārstēšanu (sarežgītās operācijas, specifisku tehnisko nodrošinājumu) pārceļ uz labi apgādātām reģionālām slimnīcām, bet nav pieļaujams, ka mazajās slimnīcās likvidē traumpunktus un reanimāciju. Iespēja glābt cilvēka dzīvību jāatstāj iespējami tuvāk cilvēkam (vēl jo vairāk, kad tiek samazināta transportēšanas iespējas ar helihopteriem un ātrajiem)

Anonīms teica...

Limbažu slimnīcai ir jāatjauno reanimācijas nodaļā. Ar steigu. Jo divi slimnieki ar plaušu tūsku diemžēl Valmieras slimnīcu nav sagaidījuši. Nomira ceļā uz Valmieru. Un ir jāpaseko līdzi kas turpmāk strādās šajās reanimācijas nodaļās. No prakses Bauskas slimnīcā redzam, ka reanimācijas gultas ir bet apkalpo traumu punktu māsas kurām nav tiesību šādas gultas apkalpot. Mēs tomēr esam Eiropas Savienībā .Un šādās nodaļās ir jāparedz darbs medicīnasm māsam kuras ir sertificētas šājā jomā. Mēs gribam lai mūs apkalpo profesionāli.

Anonīms teica...

Varbūt reāli jāsamazina algas slimnīcu direktoriem? kaukulāciju var veikt vienas dienas laikā. Labklājības un VM jāapvieno.Miljoni būtu ietaupīti. Kaut gan man nav ticības šai aptaujai/dienasgrāmatai, jo jau 5-cu gadu garumā varējāt portālos lasīt tautas komentārus.

Anonīms teica...

Sāku pildīt anketu, bet....lasot to neskaitāmo funkciju dublēšanos un daudzo nodarbināto skaitu dažās iestādēs(piem.muzejā,veselības inspekcijā un peldvietu monitorēšanā),nervi netur un zūd ticība, ka kaut kas var mainīties uz labo pusi. Vieni izstrādās koncepcijas, citi papidinās vēl citi pārskatīs utt....

Anonīms teica...

Kam kalpo veselibas inspekcija? Par visas Valsts naudu citigi kontrole privatos biznesus. Kur katram pasam butu jaseko savai higienai, Staiga pa saloniem un frizetavam,osnajas pa blakustelpam un vel liek saprast,ka viss bus kartiba,ja sakartos matus,vai noskus spalvas.Ja bus nekartiba,no ta tacu cietis tikai firma vai ipasnieks,ta nu ir viena viltus bodite, Un kas par 15 kvadratmetriem ir dzeltenu papiru -12 lapas!Katra ievelk kjeksi-Z. Liekezi,ticiet man!

Anonīms teica...

Funkciju sadalījums - pilnīgs "murgs". Tas nav vērtējams bet gan veidojams no jauna, Valstij skaidri formulējot ko tā nodrošina pavalstniekiem no budžeta.
Naudai jāseko slimniekam uz vietu, kur sniegta palīdzība. Kam izdevīga esošā kvotu sistēma?

abt teica...

hmm interesants sadalijums ...

interneta pieslēgums teica...

Man neizprotams funkciju sadalījums ...

Onks teica...

hmmm, ir ok

Anonīms teica...

Izlasot šo funkciju analīzi sapratu ,ka Veselības inspekciju ar steigu jālikvidē. Cik ilgi viņi kontrolēs ūdens kvalitāti un vai no tā ūdens kvalitāte uzlabojas.Tas ir absurds,tāpat kā braukāt un bezjēdzīgi kontrolēt bērnudārzus un skolas,galīgs sviests.Reģionos inspektori dzīvo mājās-vienā dienā izbrauc un paskatās 5objektus,nedēļu pēc tam dzīvo mājās un sauļojas(itkā papīrus raksta),saliek kontroles aktos datumus kā vajag,viss ok,vai Valsts kontrolei te nebūtu ko teikt,jo VM te nemaisās,iestādes vadītājam ir dotas lielas pilnvaras un visi pielipuši pie sava krēsla,bailes,ka nepaliek bez darba.Cik ilgi kontrolēs sertificētas ārstu prakses un kavēs tā noslogotos dakterus??????????Likvidēt Veselības inspekciju!!!

Doper teica...

very interesting..

iso burner teica...

Man neizprotams funkciju sadalījums ...

Cheap essay teica...

Really cool post, thank you, my mate!

free movie download teica...

Funkcijas būtība ir oodrošināt veselības nozares politikas īstenošanu ministrijas padotībā esošajās valsts pārvaldes iestādēs, ministrijas pārziņā esošajās iestādēs un valsts kapitālsabiedrībās (komercsabiedrībās), kurās ministrija ir valsts kapitāla daļu turētāja. Funkcijas ietvaros tiek sagatavoti un normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sniegti priekšlikumi par normatīvajos aktos un attiecīgajos politikas plānošanas dokumentos paredzēto pasākumu īstenošanai un ministrijas uzdevumu veikšanai nepieciešamo finansējumu no valsts budžeta.

funny wallpapers teica...

Funkcijas ietvaros tiek sagatavoti un normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sniegti priekšlikumi par normatīvajos aktos un attiecīgajos politikas plānošanas dokumentos paredzēto pasākumu īstenošanai un ministrijas uzdevumu veikšanai nepieciešamo finansējumu no valsts budžeta. Normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā notiek sadarbība ar citām valsts pārvaldes iestādēm vienotas valsts politikas veselības aprūpē īstenošanā, kā arī informēta sabiedrība par nozares politiku un ministrijas padotībā esošo iestāžu darbību.

monster truck games teica...

Šis ir pilnīgi nesaprotams funkciju sadalījums.
Līdz šim es kautkā biju iedomājies, ka ārstēšanai ir kautkāds sakars ar veselības ministriju - izrādās, ka nē - funkciju sarakstā tādu lietu nevar atrast. (nu droši vien kādas iestādes apakšfunkciju aprakstā kautkādus līdzekļu pārvirzīšanas var atrast, bet tai tomēr būtu jābūt pamatfunkcijai)

Facebook teica...

hmm interesants sadalijums ...

centos 5.5 iscsi target teica...

Funkcijas ietvaros tiek sagatavoti un normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā sniegti priekšlikumi par normatīvajos aktos un attiecīgajos politikas plānošanas dokumentos paredzēto pasākumu īstenošanai un ministrijas uzdevumu veikšanai nepieciešamo finansējumu no valsts budžeta.

college essays for sale teica...

I think it would be a practical guide for any developer regarding this new feature - moving Drupal content from server to server in real time. Nice useful post. keep it up.

custom essay writing services teica...

What makes me so curious is the results of the evaluation. Here it says that the function is completed and in a few days the results will be posted. But will the custom essay writing services know about them after all?

high availability solutions teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus, contactez-moi par mail, et je vous mettrai en contact.

storage area networks teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus

networked attached storage teica...

Si vous etes interesses par le dossier, ou desirez en savoir plus, contactez-moi par mail, et je vous mettrai en contact.

free antivirus download teica...

Your article is extremely impressive.

youtube downloader teica...

Tāpat tiks sniegta informācija par vienotu valsts un pašvaldību

frostwire teica...

Finanšu ministrija ir aicinājusi

online casino games teica...

is the board still active?

Unknown teica...

Oh! Breathtaking post. Really this site is awfully cooperative for all concerning this. I got little important helps from here and exceedingly recommended it. Essay help.

Unknown teica...


over here you can find essay service=)

Unknown teica...

Many students often rely on
advanced-writer.com to get their paper or essay written within the specified deadline. They choose this option for many different reasons – they may not have sufficient time to research or lack the knowledge to write a compelling essay. Whatever the reason, these essay-writing services are increasingly popular

Unknown teica...

If you studying now and can not imagine how you must handle of all your assignments, you can visit site http://essay-professors.com and one click decide your problem, order your tasks on this resource

Melissacooper teica...

Very good news, thanks for sharing. It is very important to take care of our health. That is why do not waste your nrves and order high-quality and original custom papers at reasonable prices www.academic-writings.com.

kitty23 teica...

Hello! Excellent site! Students don't have to worry anymore about writing essays! Because, they know how to do best http://essay-mania.com!

Unknown teica...

Great article,thanks for this info.While writng an essay the things may turn more complicated,than you thought it would be,in this case,go to essays-shark.net and writing experts will help you in any time

essay-experts teica...

Hire us to get the best writing services right now!